Ако си РАК, СКОРПИОН или РИБИ - утре идват неочаквани изживявания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - знаци насън

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако си РАК, СКОРПИОН или РИБИ - утре идват неочаквани изживявания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - знаци насън
57279
Ако си РАК, СКОРПИОН или РИБИ - утре идват неочаквани изживявания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - знаци насън

Неделя ще бъде запомнен като ден на изненадите, които за нкяои от вас ще бъдат свързани с жени, а за други ще имат връзка с документ или с пари. Ако днес сте ангажирани с работа или имате бизнес задължения, денят ви носи късмет и добра реализация.

Днес ще имате комуникация с дете или с млад родственик, който живее извън вашия дом. Днес може да възобновите контактите си с ваша стара любовна или интимна връзка, но това няма да излезе извън границите на едно приятелство.

Мъжете над средна възраст нека използват благоприятните тенденции в неделя да хармонизират отношенията си хора, с които са преживели някои неприятни моменти през седмицата. Този ден може да бъде специален поради някаква причина за жените над средна възраст. За младежите и младите хора неделя ще изиска внимание при рискови действия, прояви на самонадеяност или дейности, за които се изисква определен опит и знания. 

Ето още в хороскопа за утре , 22 ноември:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни или отговорни задачи. Днес може да бъдете повече търсени от приятели, които ще искат да споделят с вас своите лични проблеми. Лесно ще възникват конфликтни ситуации, защото все някой ще ви се противопоставя с различно мнение. Не се поддавайте на подобни провокации, особено ако имате усещане, че са преднамерени, с някаква цел. Това е хубав ден, в който ще имате възможност да реализирате голяма част от задачите и целите си. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за различни преживявания свързани с личния ви живот. Днес може да преживеете различни интересни и впечатляващи изненади свързани със семейството или с роднини. Това ще бъде важен ден по пътя ви към духовно и личностно развитие, затова не омаловажавайте значението на събитията и преживяванията, които съдбата ще ви даде през този ден. Научете се да разгадавате знаците, които ви се дават наяве или насън. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора отблизо и далеч. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя мнозина от вас ще се опитат да изгладят недоразумения или противоречия в семейни, любовни или роднински отношения. Възможно е да имате притеснение относно пътуване, което планирате да направите в близко бъдеще. Неделя вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за подредба на вещи и мебели в дома ви, за работа в стопанството или в градината (ако имате такива). Денят носи новини или разговори свързани с имущество, което семейството ви притежава. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя е ден, който вещае неочаквани преживявания от най-различен характер, но предимно такива свързани с работа или бизнес. Не пренебрегвайте новите възможности, дори печалбата от тях да е незначителна за вас. Отношенията ви с хора, с които работите заедно по някакъв проект могат да имат развитие. Някои от вас ще планират днес посещение про болен човек в дома му или в болнична институция. Опитите на ваш бивш приятел или познат да възобнови контактите си с вас, може да ви озадачи или да провокира някакви негативни чувства у вас. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft