Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък неочаквани добри новини, Рак, Скорпион и Риби стара любов се появява на хоризонта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък неочаквани добри новини, Рак, Скорпион и Риби стара любов се появява на хоризонта
10266
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък неочаквани добри новини,  Рак, Скорпион и Риби стара любов се появява на хоризонта
Петък ще бъде един приятен ден, в който вече малко започва да ви писва от коронавирус и свързаните с него новини, както и цялата карантина и липсата на социален живот и срещи с близкии приятели малко започват да ви дотягат и като прибавим и неприятното време навън вече ситуацията става доста изнервена и не ви остава друго, освен да продължите да обръщате внимание на близките, които са около вас. Някои о тзодиите е възможно да получат новини от далечно място или вест, която ще ги развесели.
 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете максимално предпазливи в неща свързани с пари или с документи.
Подобни действия в петък ще бъдат сложни и с неясно развитие. Днес ще възникне промяна в планове свърани със среща или събиране. 
 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете напрежение в семейния си или любовен живот. Ще получите важни за вас новини от друго населено място. Днес мнозина ще се зарадват на неочаквани пари или ще обсъждат развитието на бъдещ професионален ангажимент.
 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате неочаквани контакти, които ще са повод за дискусии в дома ви. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с човек, който живее в друг дом или в друго населено място. Днес можете да преживеете една сложна ситуация свързана с пътуване или с хора от чужбина. 
 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък избягвайте да правите скъпоструващи покупки. Неприятните изненади ще бъдат свързани с подобни действия и решения от ваша страна. Здравето на жена, която познавате ще продължи да има неясно развитие. Денят вещае новина свързана със стара любов или нова любовна (най-вероятно виртуална) авантюра.
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft