Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда красив и успешен ден, Овен, Лъв и Стрелец разрешаване на неприятна ситуация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда красив и успешен ден, Овен, Лъв и Стрелец разрешаване на неприятна ситуация
7122
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда красив и успешен ден, Овен, Лъв и Стрелец разрешаване на неприятна ситуация

Срядата ще бъде ден на емоциите-Всякакви-положителни, отрицателни. Повече ще са положителните и няма да е зле да наложите волята си и да използвате разумаси, когато ви се наложи да вършите сериозна работа, защото емоциите винаги ще ви пречат, каквито и да са те.

Радостна новина щи ви направи щастливи, защто сте чакали положително развитие на нещата доста дълго време и почти сте изгубили надежда. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще имате възможност да разрешите неприятна ситуация или проблем свързана с дете или с млади хора. Ще сте склонни да виждате нещата по-различно и по-оптимистично. Днес влияние върху действията ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, което ще бъде за ваше добро. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще изиска от вас да се върнете към минали преживявания, които са причинили загуби или грешки в живота ви. Причината за това ще бъде подобна ситуация, която ще възникне днес, и която ще провери дали сте успели да си вземете поука от миналото си. Този ден вещае неочаквани ситуации на работното ви място. Възможно е да възникне неочаквана необходимост от посещение в институция. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде един красив и успешен ден за вас, особено ако не допуснете самоизолирането си от приятели и роднини. Днес ще бъде важно да се срещате и разговаряте с повече хора. В сряда ще имате възможност да реализирате своите предварителни очаквания за деня, тъй като ще сте успели да си направите много добра програма на ежедневните ви задачи. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда може да възникне неприятна ситуация в семейството ви, свързана с нечия лъжа или измама, която ще бъде разкрита. Виновните ще търсят оправдания, а засегнатите причини за възникналата ситуация. Днес бъдете по-чувствителни към желанията или нуждите на жена от семейството ви, която може да бъде ваша баба, майка, сестра и други.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft