Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей разрешение на проблеми

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей разрешение на проблеми
8388
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник благоприятен ден за финансите, Близнаци, Везни и Водолей разрешение на проблеми

Вторникът ще дойде с нова порция меланхолия и студ по никое време с този сняг навън, какво друго ви остава, освен да си сложите по чаша вино или нещо друго и да гледате телевизия цял ден, някой хуубав филм и не се оставяйте на тъжното настроение да ви обземе, а ако сте на работното си място имайте търпение, защото във вторник е възможно много от колегите си да ви изнервят, но не бива да допускате увеличение на напрежението, а компромисите ще трябва да правите вие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес бъдете предпазливи, тъй като има знак да бъдете използвани чрез някаква измама, манипулация или опит за кражба. Днес ще успеете да реализирате своите планове свързани с дома или със семейството си.

Вторник ще бъде благоприятен ден за ангажименти и задачи от финансов характер. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес търпението ви ще бъде поставено на изпитание поради неразумните или неприятни за вас действия на хора, с които ви предстоят контакти. Те могат да имат за цел да провокират конфликт, който да ви злепостави или да ви накара да се чувствате виновни за нещо (но това не е задължително). Емоциите днес ще имат пагубно влияние върху действията и решенията ви. Хора, които живеят на някакво разстояние от вас ще са  повод за различни емоции и преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за разрешаване на проблеми и недоразумения. С такт и дипломация ще можете да постигнете много, затова избягвайте хитрости или манипулация. Ще бъде добре да прекарате част от дена в усамотение или медитация и да си осигурите една пълноценна почивка. Останалата част използвайте за физическа работа в дома или в стопанството (градината). 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще и дразни поведението на хора, които не живеят във вашия дом. Ще ви бъде трудно да разберете техните мотиви за подобни действия или решения. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансово-материалните ви дела, но въпреки това вие ще сте склонни към притеснения и вътрешно напрежение. Събития свързани с работното ви място не вещаят изненада. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft