Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успешен ден, Телец, Дева и Козирог много работа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успешен ден, Телец, Дева и Козирог много работа
22223
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък успешен ден, Телец, Дева и Козирог много работа

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде успешен ден за вас, особено ако сте успели да изградите и запазите стабилни приятелски и професионални отношения. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови контакти и приятелства.

Днес ще имате странни сънища или странни преживявания, които ще имат някаква връзка с миналото ви. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате много работа. Би било добре да имате предавително подготвен график на задачите и да се ангажирате изцяло с тяхното изпълнение. Днес може да научите за здравословен проблем на човек, когото познавате. Приятели ще ви търсят за да споделят свои преживявания през седмицата. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате много задачи, които не би било разумно да отлагате. Мнозина ще пътуват днес или ще се подготвят за такова през почивните дни. В петък събития или новини ще ви накарат да направите равносметка на постигнатото досега в семейството или в работата ви. Конфликтите днес ще са основно на емоционална основа.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще отделите време за ангажимент свързан с дете или с млад човек. Този ден вещае повече срещи, реални или виртуални контакти. Петък ще постави на изпитание нестабилните любовни връзки. През този ден ще бъде важно да се запази баланс в отношенията ви. Едно важно решение днес ще е в основата на промени през следващата седмица. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft