Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък пари, Телец, Дева и Козирог, в четвъртък благоприятен ден за покупки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък пари, Телец, Дева и Козирог, в четвъртък благоприятен ден за покупки
18480
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък пари, Телец, Дева и Козирог, в четвъртък благоприятен ден за покупки

Четвъртък ще бъде ден за релакс и е най-добре да отделите малко време за себе си, за да можете да се отърсите от насъбралото се напрежение. Интересни срещи предвижда денят и е напълно вероятно да успеете да завържете отношения, които по някакъв уначин ще окажат влияние на живота ви вбъдеще.

Благоприятен ще бъде денят и за покупки. Искате или не, емоциите ще ви завладеят следобед и ще е трудно да се справите при срещата с човек, когото не сте виждали от дълго време, а ив е анистина близък.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес очаквайте новини, които касаят вашата финансова стабилност или семеен бюдджет. Ще имате важни или интересни за вас разговори от финансов характер с жени или с представител на някаква институция. Ще получите полезна информация или съвет, който ще ви бъде от голяма полза. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате възможност да се срещнете с интересни хора. Възможно е днес да имате нужда от помощта на хора около вас. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за уреждане на битови дела. В четвъртък ще имате повод (макар и малък) за радост в личен или емоционален план. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде успешен ден за вас, стига да не го пропилеете с неща, които нямат значение за бъдещето ви. Пазете се от илюзии, рискови действия или различни прояви на хитруване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора от други места. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате повече работа и професионални ангажименти. Подобни действие ще могат да ви донесат и по-добри доходи. Този ден вещае новини свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. В четвъртък ще възникне важно събитие в живота на млад човек от кръга ви роднини. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft