Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ви готви неочаквано пътуване; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - интересен ден:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ви готви неочаквано пътуване; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - интересен ден:
22053
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ви готви неочаквано пътуване; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - интересен ден:

В неделя ще можете да излезете от застоя, в който някои от вас са попаднали в петък и събота. Ще сте по-големи оптимисти, ще сте склонни да правите нови или смели планове за бъдещето си.

Днес ще имате благоприятно време за вземане на важни решения, които ще ви костват трудни промени или трудни разговори с хора около вас. Неделя е благоприятен ден за физическа дейност, за спортни занимания, терапия и лечение. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството ви.

В любовните си отношения може да постигнете възход и важно за вас развитие, но не разчитайте само на късмета си. Внимание ще изискат новите ви познанства, с хора които целенасочено се стремят да имат някакъв контакт с вас. Целта им не е добронамерена за вас. 

Ето още в хороскопа за утре , 7 юни:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате повод да се срещнете или съберете с приятели, съседи или роднини. Планирайте действията си за следващата седмица, особено тези, които ще са свързани с важни събития, пътувания, контакти с чужбина. Днес може да се зарадвате на неочаквана новина.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще възникне неочаквано събитие свързано с пътуване или с хора от друг град или държава. Това ще бъде един благоприятен ден за романтични и любовни преживявания. В неделя могат да ви притеснят предстоящи разходи, които ви предстои да направите през следващата седмица. Това ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде динамичен и активен ден за вас. Ще имате благоприятен ден за промени и за тяхното реализиране днес или до края на следващата седмица. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за преместване, за контакти и срещи с хора от цял свят. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще имате един интересен ден, в който ще възникнат нови възможности. В същото това време обаче, ще бъдете уязвими откъм грешки или манипулирани от страна на други хора. Днес внимавайте какви решения вземате за любовния си живот. Някои от вас днес ще имат възможност да съживят една стара романтична връзка или приятелство. Денят носи интересни или полезни за вас новини. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft