Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте приходи; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - неочаквана среща:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте приходи; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - неочаквана среща:
25810
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте приходи; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - неочаквана среща:

В неделя ще използвате свободното си време за важни разговори с хора, с които имате общи ангажименти или цели за реализация. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови професионални или бизнес контакти.

Стари приятели или познати от детството ви също могат да внесат емоции в ежедневието ви. Днес търсете смислени решения и реакции на неприятности, които имате с хора, добре познати с буйния си темперамент и избухлив характер. Осмислете внимателно финансовите си действия, преценете добре къде и доколко може да рискувате. нес ще сте податливи на илюзии или манипуалция свързана с пари. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес голяма част от времето ви ще бъде отделено за приятели или съседи. Ще ви развълнува или изненада събитие свързано с мъж. Днес ще успеете да реализирате своите очаквания и това ще ви направи щастливи, особено ако съумеете да избегнете една конфликтна ситуация. Понякога вашето съгласие може да е неискрено, но неизбежно като най-добър тактичен ход. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да се зарадвате на малко пари в семейния си бюджет. Това ще бъде благоприятен ден за любов и интимни преживявания. Въпреки, че неделя е почивен някои от вас ще се ангажират с работа или бизнес. Днес определено може да очаквате положителни резултати и печалби. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за разширяване на ваши отношения с хора извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде успешен ден, в който вероятно ще преживеете важно събитие за бъдещето си. Ще има кого да зарадвате с вашите чудесни хрумвания. Здравословно ще бъдете нестабилни, затова избягвайте физически натоварвания, консумиране на нездравословна храна или алкохол. В личен план ви очакват повече емоции. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя мнозина от вас ще пътуват или ще имате различни контакти с хора отблизо и далеч. Възможни са краткотрайни неприятности по време на пътуване свързани с транспорт, който ще използвате. Днес ще сте склонни да се завръщате към различни спомени от миналото си. Това ще бъде ден, който може да запомните с неочаквана среща или гости в дома ви. 

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft