Бабината рецепта за крем супичка
    
    
     
                
            
                21 Ноември 2014
            
            
            71533
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Измийте зеленчуците и ги сварете в подсолена вода. Сварете ги добре, пасирайте (в блендер) и ги върнете обратно във водата, в която са врели. Оставете супата отново да заври, изключете огъня, но оставете тенджерата на печката. След това добавете с непрекъснато бъркане разбитото яйце яйце, в което сте добавили брашното и сметаната. Разбъркайте добре като загреете леко супата (да не завира). 
ВАЖНО: Ако супата е прекалено гъста, добавете още малко вряща вода. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








