Баклава с шоколад и бисквити
    
    
     
                
            
                 6 Юли 2014
            
            
            23164
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Настържете шоколада на едро ренде. Вземете една кора и я напръскайте с малко разтопено масло. Сгънете я на половина и в долната част на кората поставете малко настърган шоколад, след това малко бисквити (смлени или натрошени). Навийте кората и я поставете в намазнена тава. По този начин процедирайте с всички кори. 
Разтопете маргарина. Преди печене нарежете баклавата и я залейте с разтопения маргарин. 
Баклавата се пече около 15 минути. 
Сварете сироп от посочените продукти и залейте с горещия сироп охладената баклава (или горещата баклава с охладения сироп). 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








