Бананов пудинг
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5786
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	банани 200 г
	сметана 1 чаша
	пудра захар 50 г
	желатин 15 г
	ванилия
	Сметаната се разбива със захарта на пяна.
	Прибавят се ванилията, разтвореният желатин и най-сетне нарязаните на дребни парченца банани.
	Всичко се размесва и се изсипва в изплакнати със студена вода формички или купички и се оставят на студено да се стегне.
	Преди поднасянето формичките се потопяват за няколко секунди в гореща вода и кремът се обръща върху плитка чинийка.
	По желание формичките може да се облицоват с кръгчета от банан или с бисквити. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








