Баница с праз
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            25747
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Задушете ситно нарязания праз в част от мазнината.
	Прибавете натрошеното сирене, яйца-та и черния пипер и разбър¬кайте добре.
	В намазнена тавич¬ка наредете две кори, по¬ръсете ги с мазнина и сложете малко от плънката.
	Процедирайте по този начин докато свършите продуктите, като най-отгоре са кори.
	Поръсете с мазнина, нарежете на квадрати и печете до почервеняване.  
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








