Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е
1019207
Билки за болести и симптоми, започващи с буква А Билки за болести и симптоми, започващи с буква Б Билки за болести и симптоми, започващи с буква В Билки за болести и симптоми, започващи с буква Г Билки за болести и симптоми, започващи с буква Д Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ж Билки за болести и симптоми, започващи с буква З Билки за болести и симптоми, започващи с буква И Билки за болести и симптоми, започващи с буква К Билки за болести и симптоми, започващи с буква Л Билки за болести и симптоми, започващи с буква М Билки за болести и симптоми, започващи с буква Н Билки за болести и симптоми, започващи с буква О Билки за болести и симптоми, започващи с буква П Билки за болести и симптоми, започващи с буква Р Билки за болести и симптоми, започващи с буква С Билки за болести и симптоми, започващи с буква Т Билки за болести и симптоми, започващи с буква У Билки за болести и симптоми, започващи с буква Х Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ч Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ш Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я

Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е

ЕКЗЕМА – Букет горски цветя се сварява и с водата се облива болният.
ЕКЗЕМА – В 1 к.ч. спирт за горене пуснете на върха на ножа салицил. Разбъркайте добре и мажете поразеното място 1-2 пъти на ден, докато се употреби цялото колич ЕКЗЕМА – След изкъпване болните места да се намажат с памук, натопен в смес от 1 к.ч. олио и 1 к.ч. винен оцет.
ЕКЗЕМА – Изстисква се сокът от билката сапуниче и след добро измиване и почистване със спирт болното място се маже със сока.
ЕКЗЕМА – Да се изпекат до изгоряло 30 ореха. След това да се счукат на прах и да се размесят с рибено масло, да стане като мехлем. Почистеното място се маже с него.
ЕКЗЕМА – Болният да се маже със смес от равни части грес и бензин.
ЕКЗЕМА (силна, на лицето, получена от замърсени бръснарски инструменти) – препоръчано на млад мъж, чието лице се зачервило, а после се покрило с рани и струпеи. Ванга му казала да вземе от реката чиста, фина кал – една чаша – и да я смеси с една чаша сол. Да направи нещо като лапа на брадата и да преспи с нея една нощ. На другата сутрин, когато махнали калната кора, отдолу се показала чиста, бяла и успокоена кожа.
ЕКЗЕМА (детска) – Да се изкъпе с вода от сварен ечемик.
ЕКЗЕМА (водна, детска) – Във фурната на печката се изпичат до тъмнокафяво 3 ореха с черупките. След като изстинат, се скукват много добре. Към тях се прибавя 1/2 лъжичка рибено масло. Почистено добре, мястото се намазва няколко пъти.
ЕКЗЕМА (на ръцете от перилни препарати и други химикали) – Всеки ден да се правят хладки бани на ръцете, като във водата се разтваря 1 чаена лъжичка сода бикарбонат. Банята продължава около 15-20 минути. След това за десетина минути ръцете се потопяват в леко затоплен зехтин.
ЕКЗЕМИ – Много от разновидностите на екземата се лекуват, като се мажат след почистване с течността, която се събира през месец май в брестовите шишарки.
ЕПИЛЕПСИЯ (младеж с припадъци, за когото смятаха, че има епилепсия) – Ванга казва, че има прищипнат нерв вследствие на падане. Препоръча му да вземе платно, да го потопи в смес от зехтин, стопен восък и вощина и да залепи мушамата по протежение на целия гръбначен стълб – от врата до долу. Припадъците спрират.
ЕПИЛЕПСИЯ (детска) – Детето се къпе с вода от сварено горско сено, да спи на възглавничка, напълнена с горско сено.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Билки и билколечение
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft