Близалки с боровинки и банан
    
    
    
                
            
                19 Юни 2012
            
            
            19855
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1/2 чаша боровинков сок
	1 желатин без аромати
	1 кисело мляко
	1/4 ч.л. ванилова есенция
	1/2 пресни боровинки 
	1 среден, зрял банан, на резени  
	Загрейте леко боровинковия сок в малка тенджерка и добавете желатина.
	След като желатинът се разтвори напълно, изсипете сместа в кухненски робот.
	Добавете киселото мляко, ваниловата есенция, боровинките и банана и пасирайте до хомогенна смес.
	Сипете във форми за близалки и замразете. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








