Борш по Никулденски
    
    
    
                
            
                 3 Декември 2013
            
            
            13082
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете всички зеленчуци на дребни парченца и ги сложете да се варят в подсолена вода - докато омекнат. Рибата почистете от кожата и я прибавете (както е цяла) в зеленчуковия бульон. Овкусете със солта, черния и червения пипер. Варете рибата със зеленчуците 20-тина минути, след което я извадете, обезкостете и накъсайте на дребни парченца. Върнете рибните парчета обратно в супата, изчакайте да заври и дръпнете от огъня. Готовата супа застройте с разбитото с брашно и кисело мляко яйце. Поднесете борша студен, поръсен обилно с магданоз и гарниран с резенчета лимон.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








