Браунис
    
    
    
                
            
                27 Ноември 2014
            
            
            15897
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Много прости и вкусни браунис по рецепта на Линдт. 
Загрейте фурната на 180 градуса и намажете формата (20х20 см) с масло или покрийте с хартия за печене. 
Разтопете на водна баня шоколада с маслото (или на микровълнова). 
Разбийте яйцата, захарта и солта, след което бавно ги объркайте със сместа с шоколад. Накрая добавете брашното и орехите. 
Сместа се изсипва във формата и се пече 20 минути. 
Когато малко изстине, нарежете на кубчета и поръсете с пудра захар.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








