Броколи пане с бял сос
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            17288
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарязваме броколите на розички и варим в подсолена вода за около 3-5 минути. Приготвяме панировката от яйцата и брашното (трябва да е по-гъстичка сместа). Отцедените броколи топим в панировката и пържим в силно сгорещено олио до порозовяване. Отцеждат се върху кухненска хартия. Сервират се като предястие - поднесени с млечния сос, приготвен от киселото мляко, майонезата, чесъна и накълцаният копър.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








