Българският екстрасенс Сибила: Ванга се прероди, а близките да детето дори не подозират

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Българският екстрасенс Сибила: Ванга се прероди, а близките да детето дори не подозират
27949
Българският екстрасенс Сибила: Ванга се прероди, а близките да детето дори не подозират

Маг Сибила е първият български екстрасенс, получил оферта за съвместна работа с НАСА, а едно от най-прочутите й предсказания, с което влиза в устите на хората, е връщането на Симеон Сакскобургготски у нас и влизането му в политиката.пише вестник „Ретро“

Шаманката прави пророчеството години преди то да се случи, а когато го споделя на всеослушание, събужда подигравките на хората. Сред последните й шокиращи разкрития обаче е, че баба Ванга отново се е върнала в нашия свят.

„Нейният дух вече е прероден в 4-годишно дете в България. Близките му дори не подозират все още за способностите, които ще се появят след няколко години“, категорична е маг Сибила.


Дарбата си да познава бъдещето и да лекува болни, тя споделя, че я е получила по наследство. „Баба ми беше чакръкчийка, а прабаба ми лекуваше с билки и баеше с въглен и яйце. Когато бях студентка, бях много зле с математиката. Имах изпит и отидох при известната ясновидка Петранка от Бургас, която гледа на икони. Тя откри способностите ми и започна да ме обучава за бял маг“, разказва феноменът.

Най-впечатляващата й среща със света на паранормалното била през 1986 г., когато й се явила богинята Рея – Кибела, защото не желаела да се занимава с този род дейност. „А най-красивата ми среща беше с Дева Мария пред портите на рая през 1984 г. Това се случи при раждането на сина ми, което продължи 19 часа. Това е най-красивият образ, който съм виждала за 60-годишния ми земен път“, допълва Сибила. При ясновидството тя твърди, че можела да познава и без човекът да отиде на крака при нея.

 

„Ако не е при мен, трябва да имам неговата снимка, лично име по кръщелно свидетелство, рождена дата, име на майката и нейната рождена дата. Ползвам техники на хрономагията, като прониквам назад и напред в пространството. Движа се в тунела на времето. Съсредоточавам се чрез специална техника на дишане, повтарям си ключови думи, които ме въвеждат в момент на лек транс, и започвам да наблюдавам предмети, събития, образи, действия, получавам информация за всичко, което вече е било или ще бъде в живота на човека“, казва ясновидката. Тя е прочута и с друга своя дарба, а именно – да осъществява връзка с отвъдното. За тази практика Сибила признава, че е опасна, защото този, който вика духа, може да бъде обсебен от него.

 

„Аз правя сеансите много рядко, само ако е изключително наложително. Желателно е да има предмет, принадлежал на починалия човек, при спиритичния сеанс, негова вещ. Явява се духът на близкия починал, понякога и духовете на други починали от семейството. Духовете говорят чрез някого от присъстващите, пишат чрез адепта или местят предмет по букви и пишат съобщение, рядко се материализират до сияние или безплътна фигура“, споделя Сибила.

 

За дългогодишната си практика с дарбата си тя е излекувала десетки хора, сред които пациенти с болестта на Ходжкин, на Рейно, на Бехтерев, вегетативна полиневропатия на крайници, простатит и множествена склероза. „Бях безкрайно щастлива, като излекувах млад мъж от множествена склероза. На третия сеанс влезе при мен, подкрепян от близък, но вече вървеше, а след 20 сеанса само леко накуцваше“, хвали се Сибила.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft