Бърза и лесна капучино торта
    
    
     
                
            
                14 Март 2014
            
            
            328052
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте добре яйцата и захарта. След това започнете постепенно да добавяте сметаната и непрекъснато разбивайте с миксер, докато се получи твърд крем.
Капучиното разтворете в прясното мляко, предварително затоплено.
Всяка бисквита напоявайте в капучиното и започнете да ги редите в подходяща форма или тавичка. Когато направите един ред бисквити, намажете ги с част от крема, след това отново покрийте с нов ред от бисквити. Продължете, докато се изчерпат продуктите, като завършите с ред бисквити.
С останалата част от пълнежа намажете цялата торта и украсете по ваш вкус с пресни ягоди, сметана или разтопен шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








