Бързи рулца от бутер тесто
    
    
    
                
            
                31 Май 2014
            
            
            32750
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разточете бутер тестото, така че да се получи лист с дебелина сантиметър и половина. Разрежете го на две. След това напълнете всеки от листовете тесто със следната плънка: намажете със сметаната, отгоре подредете ивици бекон, върху тях - нарязаните на филийки сварени яйца, а след това - няколко резена от сиренето за сандвичи. Отгоре поръсете с натрошеното сирене, отново с ивици бекон, след това - филийки сварени яйца и покрийте със ситно нарязаните маслини. Завийте тестото внимателно на руло. Върху покрита с хартия за печене тавичка поставете рулата. Намажете с разбитото яйце и сложете да се пекат на 170 градуса за около 30 минути, докато станат златисто-кафяви. Охладете, нарежете на филийки широки един-два пръста и поднесете.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








