Бърз тиквен пудинг
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            24833
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Тиквата се пасира и се разбърква с 2/3 от захарта и млякото, слага се на огъня. Прибавя се нишестето,предварително размито с вода. Кремът се вари при непрекъснато бъркане до сгъстяване, след това се оставя да изстине.Разбърква се с предварително разбитите на сняг белтъци със захар и се изсипва в купички.
	Украсява се с разбита сметана.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








