Бяла риба с хрупкава коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Бяла риба с хрупкава коричка
Бяла риба с хрупкава коричка
admin
Добавена от: admin
4898
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4-5 рибни филета
1 морков
2-3 картофа
200 г зелен фасул
бял пипер и сол на вкус
2 с. л. галета
2-3 с. л. бяло вино
3-4 с. л. зехтин
4-5 стръка магданоз
5-6 иглички розмарин
2 домата
2 филии хляб
копър за поръсване
 

Филетата се подсушават, овкусяват се със сол и бял пипер, нарязват се на големи парчета и се поставят в леко намазнен съд за печене.

Филиите хляб се смилат в блендер, получените трохи се изсипват в купа, смесват се с наситнения магданоз и се посоляват на вкус.

Доматите се почистват, нарязват се наедро и се пюрират в блендер заедно със зехтин, галета, розмарин, бяло вино и сол на вкус.

Филетата се заливат с доматения сос, поръсват се с хлебните кори и се пекат във фурната на 180 градуса до готовност.

Морковът се нарязва на кубчета и се сварява заедно със зеления фасул и картофите в подсолена вода.

Зеленчуците се поръсват с наситнен копър и се поднасят като гарнитура към рибата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft