Варени яйца в сос
    
    
    
                
            
                14 Април 2015
            
            
            33529
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Всички изброени съставки се смесват, посоляват се на вкус. В плитка чиния се излива полученият сос, а отгоре подредете обелените и нарязани яйца. Поставете всичко в хладилник да престои известно време, докато се слеят вкусовете - най-добре да се приготви от вечерта. 
Украсете по ваш избор - със ситно нарязан пресен лук, магданоз, майорана, може и шарена сол, пипер.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








