Вкусни хрупкави пирожки за 15 минути
    
    
    
                
            
                25 Август 2014
            
            
            79241
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    4 чаши (от 200 мл) брашно (може и малко повече, зависи от вида брашно)
2 с.л. захар
1/5 ч.л. сол
2 с.л. слънчогледово олио
500 мл прясно мляко (леко затоплено)
Смесете всички съставки и омесете хомогенно и гладко тесто. Прехвърлете го в найлонов плик (леко намазнен) и оставете в хладилника 2 часа.
След два часа извадете тестото от хладилника, оваляйте го в брашно и оформете на пирожки с плънка по желание.
Пирожките може да изпържите на в загрято олио или да ги изпечете във фурната в добре намаслена тава.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








