Вкусно месо по селски
    
    
     
                
            
                17 Октомври 2015
            
            
            54701
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете месото на кубчета с размер колкото една хапка. За това ястие са необходими от три до пет различни видове месо. Може да използвате и мляно говеждо месо, от което да направите малки кюфтенца.
Измийте добре гъбите и ги нарежете на 4. Лука нарежете на ивици.
Поставете всички съставки в тавичка или най-добре - глинено гърне, добавете сол, черен пипер, подправки на вкус, бульон от кубче (предварително разтворен) и каквото друго пожелаете.
Похлупете гърнето (увийте тавата в алуминиево фолио) и сложете да се пече в предварително загрята фурна на 150 градуса около 2 часа. Накрая свалете капака и леко допечете ястието отгоре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








