Ген.Мутафчийски държи Бойко Борисов на студено заради вируса - ето в какви спартански условия работи:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ген.Мутафчийски държи Бойко Борисов на студено заради вируса - ето в какви спартански условия работи:
4062
Източник: pik.bg
Ген.Мутафчийски държи Бойко Борисов на студено заради вируса - ето в какви спартански условия работи:

При извънредното положение най-важния момент е да следваме стриктно инструкциите, които ни дава Националният щаб за борба с коронавируса. Изключение не правят и управляващите, които трябва да дават пример на останалите с поведението си.

Така например премиерът Бойко Борисов остана на студено заради последните препоръки на Щаба в лицето на ген.Мутафчийски.

В момента премиерът се топли на малко радиаторче в МС, тъй като германският институт "Роберт Кох" препоръча да се спрат климатичните инсталации във връзка с разпространението на коронавиуса . Това разкри на редовния брифинг шефът на националния щаб срещу коронавируса, проф. Венцислав Мутафчийски. Той огласи мерките, които се предприемат навсякъде и увери, че са преведени на български и предадени на всички лекари препоръките от СЗО и от Китай. Щом премиерът може да спазва всички мерки, това означава, че всички можем да ги спазваме, отсече Мутафчийски.

Професорът показа графика, която съпоставя броя на заразените на България и Белгия, тъй като двете страни са предприели горе-долу едни и същи мерки по едно и също време. При Белгия скалата рязко върви нагоре, тъй като според началника на щаба там мерките са били налагани по-лежерно. "Само твърдите мерки биха дали резултат. Като започнат изключенията, нищо няма да стане. Щом премиерът може да спази, което му се казва, значи всеки трябва да ги спазва. И го потвърждавам това, защото премиерът стои на един малък радиатор топли в кабинета си, защото сме спрели цялата климатична инсталация по препоръка на германския "Роберт Кох институт", разкри директорът на ВМА.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft