Годината на раждане разкрива с точност вашата Съдба!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Годината на раждане разкрива с точност вашата Съдба!
78634
Годината на раждане разкрива с точност вашата Съдба!

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане? Според китайския календар последната цифра от годината на вашето раждане има голямо значение, тъй като разкрива много за вашата личност, а не просто ви помага с възрастта ви.

Смята се, че годината на вашето раждане е предопределена. И душата не я избира случайно.

Последната цифра от годината на вашето раждане е особено важна. Тя попада под един от петте основни елемента. И вашата стихия определя важните моменти във вашата съдба. Разбира се, не можете да вземете това насериозно. Но е интересно да проверите, нали?

Според древния китайски календар, във всеки един момент на Земята доминира един от петте основни елемента – дърво, огън, земя, въздух, вода. Астролозите са уверени, че тези елементи оказват мощно влияние не само върху природата, но и върху природата на човека. Те определят неговата душевна нагласа, навици и зависимости.

Земя (последна цифра от годината на раждане – 8 и 9) Те са надеждни и търпеливи. Силите на земята ги даряват с отговорност към близките. Те имат много амбиции, но са идеалисти. Решават проблемите с трезва глава. Те имат добре развита интуиция. Ценят етиката и дисциплината, а също така знаят как да използват разумно собствените си ресурси. Те са в добри отношения с парите. Те са сдържани в емоциите, но също така имат нужда да бъдат обичани. Липсва им малко авантюризъм. Те искат да контролират всичко и често се ръководят единствено от своите ползи и интереси. Най-много се страхуват от неизвестното. Земята е центърът, който е отговорен за промяната на сезоните. Цветът на земята е жълт и се свързва с храносмилателната система, по-специално с далака и стомаха. В допълнение, тези хора трябва да стоят далеч от блатистите райони с висока влажност.

Огън (последна цифра от годината на раждане – 6 и 7) Те винаги жадуват за приключения и никога не отказват да изследват нещо ново. Това са много активни и енергични личности, родени лидери, обичат да се състезават и да печелят. Те са привлекателни, не издържат на самотата, предпочитат да се обграждат с хора и постоянно движение. Изключително привързани към близките и по всякакъв начин поддържат семейните връзки. Имат висока самооценка и самочувствие, те са умни и приятелски настроени, решителни и ефективни, а също така не са лишени от ораторски талант. Недостатъци са тяхната агресивност и прекомерно желание за постигане на целите по всякакъв начин. Прекалено емоционални и им липсва търпение. Егоистични и твърде амбициозни. Рядко се съобразяват с другите хора. Огънят е югът, той представлява летния сезон. Цветът на огъня е червен, свързан е със съдовата система и сърцето. Тези хора трябва да стоят далеч от излишна топлина и да не се поддават на изблици на емоции.

Дърво (последна цифра от годината на раждане – 4 и 5) Тези хора са много щедри. Те твърдо се придържат към принципите си по отношение на етичното поведение, обичат да изследват света и да анализират информацията, а също така се отличават със способността си да убеждават. Те са много артистични и креативни, което често се проявява във всичко, с което се захванат. Те са трудолюбиви и винаги търсят нещо, което да правят, като се стремят да бъдат постоянно заети и вярват, че трудът е най-доброто използване на силата им. Самоувереността е една от най-добрите им черти. Те са благодарни за всичко, което имат и не се опитват да преследват излишъци, въпреки че сферата им на интереси е много обширна и разнообразна. Те са истински приятели и никога не се държат егоистично, идеални отборни играчи и са много състрадателни към другите хора. Те грешат, че могат да поемат повече задачи, отколкото могат да се справят и затова често се претоварват с работа, което не е от полза за никого. С други думи, те трябва да се научат да определят граници и правилно да разпределят силата си. При определени условия те могат да станат прекалено зависими от другите и дори да се изгубят в тълпата, в много отношения това е възможно само поради тяхната пасивност и известна мудност. Дърво – това е изток, а сезонът е пролет, съответно цветът е зелен. Дървото е взаимосвързано с жлъчния мехур и черния дроб. Представителите на този елемент трябва да избягват райони, където преобладават силни ветрове.

Вода (последна цифра от годината на раждане – 2 и 3) Те са чаровни и отзивчиви хора, а също умеят да съчувстват. Те са много гъвкави и умеят да плуват по течението. Те са умни и креативни. Имат невероятно въображение и не се страхуват да го използват. Сред тях има много отлични философи и мислители, те са много независими и най-често овладяват няколко професии. Имат перфектните комуникационни умения и могат да бъдат много убедителни. Трябва да се отбележат и техните изключителни способности в областта на дипломацията. Те са много интуитивни и могат да уловят нещо, което се изплъзва от вниманието на другите. Те са добри организатори и не по-малко добри изпълнители, те са в състояние да забележат специалните таланти на хората около тях и в бъдеще да им помогнат да ги развият. Те могат да бъдат потайни и неискрени и никога не споделят своите тайни с другите. Склонни са към манипулация. Те винаги и във всичко се опитват да намерят прост и лесен изход, тъй като се различават с определена пасивност и често се отдават както на своите, така и на чужди капризи. Това, на което трябва да се научат, е да стъпят здраво на краката си и да тръгнат по своя собствен път. Трябва да избягват твърде воднисти места, колкото и парадоксално да звучи. Водата е северът. Сезонът е зима, а цветът е черен. Водата се свързва с костната и отделителната система.

Метал (последна цифра от годината на раждане – 0 и 1) Те са много упорити, независими и самостоятелни, което се дължи на тяхната мощна сила на характера. Те обичат себе си, но в същото време знаят как да се грижат и уважават другите. Те са по-скоро сдържани, но под външен натиск активно и непоколебимо защитават себе си и своята гледна точка. Представителите на този елемент се стремят към подреденост и предпочитат баланс, равновесие и чистота във всеки смисъл на думата. Те се отличават с надеждност и решителност, въпреки че на моменти се държат като особняци, не се опитват да бъдат част от тълпата.   Когато знаят какво търсят и искат, тяхната решителност е за завиждане, защото препятствията и неуспехите никога не могат да възпрепятстват тези хора и те могат да решат всички проблеми с лекота. Те нямат страх от самотата и единственото, което искат от обществото, е признаването на техните постижения и успехи.   Сред недостатъците им е тяхната периодична импулсивност. Съзнателно или подсъзнателно всички те имат неустоимо желание за лукс, пари и власт. Често те могат да бъдат упорити и да се държат неразумно.   Като мениджъри са много взискателни и искат подчинените да изпълнят максимално високите им стандарти и очаквания. Металът е западът. Сезонът е есента. Цветът на метала е бял. Металът се свързва с дихателната система и белите дробове.

 

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft