Голяма сума пари ще е изненадващият късмет за три зодии в сряда-Рак, Скорпион и Риби

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Голяма сума пари ще е изненадващият късмет за три зодии в сряда-Рак, Скорпион и Риби
21629
Голяма сума пари ще е изненадващият късмет за три зодии в сряда-Рак, Скорпион и Риби

Срядата ще бъде благодатен ден за пътуване и срещи на няколко от зодиите, докато при останалите тази възможност е просто сведена до минимум. На дневен план са интересните отношения и новите възможностиу които ще се появят ред ,някои от зодиите, но те като цяло ще бъдат толкова дълбоки и значими, че ще засетнат почти целия хороскоп.

Големият късмет ще споходи само три зодии, но те ще са изключително щастливи, защото сумата няма да е малка.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде емоционален ден за вас (надявам се за хубаво). Днес любовните ви или семейни отношения ще са важна част от ежедневието ви. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Разговор или среща с жена ще ви даде полезна информация за дела, които имат значение за вас през тази седмица. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще поемете обещание към мъж, което би трябвало да изпълните днес или най-късно утре. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите ежедневни планове, особено ако сте направили някаква предварителна подготовка или проучване за тях. Днес ще имате приятни и интересни отношения с приятели родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде ангажиран ден за важна работа или ще имате повече отговорности свързани със семейството, с бизнеса или с хора, с които имате обща кауза. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, за развитие на ваши имуществени или материални дела, за по-добра реализация на стоки и продукти (ако работите в такава сфера). Днес мнозина ще предпочетат да си останата в къщи, колкото е възможно повече време, и метеорологичните условия няма да имат нищо общо с това. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес може да се зарадвате на пари и на късмет. Може да опитате шанса си с един лотариен билет. В сряда избягвайте конфликтите, но ако са по ваша вина търсете бързо помирение. Прояви на ревност, на егоизъм ще имат неприятни последствия. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft