Голям празник за Емилия-Трогна всички с посланието си

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Голям празник за Емилия-Трогна всички с посланието си
7247
Голям празник за Емилия-Трогна всички с посланието си

Връзката на Емилия и Жорж Башур беше поставена на много изпитания досега и явно любовта им е чиста и дълбока, щом като успяват да се запазят и да продйлжават напред заедно, въпреки тежките моменти през които минаха.  е на крилете на любовта. Певицата реши да сподели чувствата си в социалните мрежи, но този път е повече от емоционална в признанията си.

А причината е рождения ден на голямата й любов!

Гласовитата блондинка написа такъв поздрав по случай личния празник на Жорж Башур, след който мрежата буквално настръхна от заряда на силната емоция. Публикуваме статуса на изпълнителката без редакторска намеса:

"Здравей, Любов!!! Искам точно в този ден, твоя специален ден - нашия специален ден да ти кажа, че безумно много те обичам. Че ти си моят смисъл, моята тиха, бурна и нежна любов, моята мъка и моята радост.

Точно ти си човека с когото искам да прекарам целия си живот и, че точно ти си всичко в него. И ако някога те изгубя в големия свят в мен ще остане огромна сива празнота, която никой никога не ще може да запълни.

Погледа ми ще угасне, сърцето ми ще се скове, душата ми ще опустее без теб. Красотата в живота ми ще бъде безразлична и само Ти единсвено Ти, Любов моя ще имаш значение.

Обичам те толкова много!!! Виждам в очите ти онзи светъл блясък и че въпреки всичко не си загубил усмивката си!!! Ти си най-прекрасния човек, най-прекрасната и истинска и нежна любов с която господ ме срещна. Честит рожден ден, Любов моя!!!"

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft