Гъбени кюфтета
    
    
    
                
            
                22 Октомври 2014
            
            
            15702
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    400 гр. гъби печурки
1 голяма глава лук
2 белтъка
малко червен пипер
малко соев сос
малко зехтин
малко ситно нарязан магданоз
на вкус- Вегета, черен пипер, сол
галета
Гъбите заедно с лука нарежете ситно в блендер, така че да се получи фина хомогенна смес. Добавете към тях зехтина, подправките, белтъците. Добавете галета, колкото е необходимо, за да се направи смес, от която лесно можете да оформите кюфтета. 
В тава с намазнена хартия за печене поставете приготвените кюфтета и леко запечете във фурната, което печенето отнема около 20 минути при температура от 180 градуса. 
Сервирайте със салата. 
Забележка:
В сместа спокойно може да прибавите кашкавал или крема сирене. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








