Гъби на тиган с луканка
    
    
    
                
            
                17 Февруари 2012
            
            
            33287
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Измитите гъби се нарязват на филийки, маслото се разтапя на тих огън и се добавят гъбите да се задушат. След като гъбите са минали леко през топлинната обработка, се добавят и нарязаните на кубчета домати, добавя се и нарязаната луканка. След като доматите омекнат, се добавят подправките и магданозът. Когато ястието е почти готово, отгоре се чукват яйцата и се оставят да се забулят до готовност.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








