Гъби на тиган с чесън и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Гъби на тиган с чесън и кашкавал
Гъби на тиган с чесън и кашкавал
admin
Добавена от: admin
109234
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400-500 г гъби
200 г царевица
2-3 стръка пресен чесън или няколко скилидки стар
100-150 г кашкавал
2-3 с.л. бяло вино
соев сос
масло
черен пипер
копър

Гъбите се нарязват на филийки и се запържват в маслото. Добавят се бялото вино и соевият сос и се задушават до готовност. Малко преди да се махнат от огъня се добавят царевицата, пресният чесън нарязан на ситно (ако няма може и 3-4 скилидки ситно накълцан), копърът, черният пипер и едро настъргания кашкавал. Разбърква се докато се разтопи кашкавалът и се поднася топло.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft