Даяна от Фермата се моли за прошка на колене, май ще се окаже от два стола на земята

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Даяна от Фермата се моли за прошка на колене, май ще се окаже от два стола на земята
14298
 Даяна от Фермата се моли за прошка на колене, май ще се окаже от два стола на земята

Даяна се отдръпна от Данчо след като в стопанството закратко влезе годеницата му - певицата Камелия Ноева. Малко по-късно Даяна започна страстна афера с Петър, предизвиквайки дива ревност в измамения Данчо.

Снощи продукцията отправи предизвикателство пред играчите, давайки им възможност всеки от тях да поиска прошка от човек, когото е наранил. 

„Дала съм му сигнали, които не съм искала да изпращам.

Явно проблемът е в моя телевизор. Много ми е трудно да се извинявам, но поисках прошка, защото има за какво“, заяви Ханджиева.

Тя не спира да дава разнопосочни сигнали на обожателите си в риалити предаването "Фермата" по bTV и нищо чудно да се окаже от два стола - на земята. След като месеци наред флиртува с фокусника Данчо, а после се метна в прегръдките на пилота Петър, актрисата горчиво се разкая за поведението си. Звездата от „Скъпи наследници“ се извини на колене на илюзиониста, когото изостави заради авиатора.

„Искам ти прошка за обърканите ни отношения. Аз се обърках, обърках и теб. Съжалявам, че те поставих в неприятна позиция и ти причиних кофти емоции“, каза Даяна на Данчо, който се чувства измамен и се тръшка как ли изглежда в очите на приятелите си и на зрителите.

Междувременно Калоян и Мария поискаха извинение от адвокатката Милена, която първоначално не можеха да понасят, но впоследствие оцениха като емоционална и  интелигентна. Тази вечер юристката ще влезе в жестока битка със стюардесата Ваня, за да се бори за мястото си във фермата.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft