Дебора с 400-те шева публикува снимки, как изглежда към днешна дата-Промяната е огромна!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Дебора с 400-те шева публикува снимки, как изглежда към днешна дата-Промяната е огромна!
15768
Дебора с 400-те шева публикува снимки, как изглежда към днешна дата-Промяната е огромна!

Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в Instagram. В същото време момичето за пръв път публикува обща и снимка с майка си в социалните мрежи.

Двете жени сияят и гледат смело напред.

Под снимката Дебора написа "Мамо" и сложи сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва огромна подкрепа, защото видно и двете вече са щастливи.

Майка и дъщеря се опитват да оставят зад гърба си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се подкрепят взаимно. Освен милата семейна снимка Дебора отново показа хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче.

Майката на Дебора говори на няколко пъти, но досега тяхна обща снимка не се бе появявала, уточнява "Марица".

Дебора е вече във видимо по-добро състояние и направо грее. Девойката от Стара Загора показа голям кураж, когато записа песен и показа голяма част от ужасяващите си белези на цяла България. 

Срещите й с психолозите продължават и очевидно и това й помага. В момента всички се готвят за старта на делото, което по ирония на съдбата започва в Деня на влюбените - 14 февруари.

Случаят "Дебора" влиза в съда в Пловдив, където бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче.

Държавното обвинение подпука сочения за касапин за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см.

Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го заплашват 10 години решетки.

Междувременно Дебора се радва и на музикалния си успех. Песента им с Лидия - "Разбити мечти",  мина 1 млн. гледания.

До записването на парчето се стига, след като Галин предлага на Дебора да направят песен, а после звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, но Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като разбира за идеята, Лидия веднага се съгласява.

Да няма страх и да няма нито една насилена жена повече - това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче показа раните по бедрата и гърдите в клипа на песента.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft