Диетично пилешко с песто от ядки
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4534
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    200 г пилешко филе
	1 с. л. зехтин
	2 с. л. ядки (смлени или счукани): орехи, бадеми, лешници
	2 с. л. лимонов сок
	магданоз
	черен пипер
Пилето се почиства и измива. Поставя се в подсолена гореща вода и се вари на тих огън до омекване. Филетата се нареждат върху плато. Смлените или начукани на ситно ядки се смесват със зехтина и лимоновият сок. Сосът добре се разбърква и се слага в платото. При поднасянето се поръсва с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








