Докато Меган я няма: принц Хари се срещна с бившата на прощално парти (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Докато Меган я няма: принц Хари се срещна с бившата на прощално парти (Снимки):
2170
Докато Меган я няма: принц Хари се срещна с бившата на прощално парти (Снимки):

Наскоро се проведе грандиозното окончателно сбогуване на принц Хари и Меган Маркъл  като висши представители на британското кралско семейство. Херцогинята на Съсекс не остана в Лондон, а веднага отлетя при десетмесечния си син Арчи в Канада. Принц Хари трябваше да прекара още малко време у дома, за да реши редица важни въпроси.

Меган и Хари дъжд

Сред планираните събития беше прощално парти с близки приятели. За голяма изненада на принц Хари, на партито дойде и бившата му приятелка  Челси Дейви , с която преди време той бе тайно сгоден. 

Според вътрешен човек, принц Хари разбрал, че не може да прекара време с всички свои приятели поотделно, затова организирал едно голямо прощално парти.

„Когато влезе в стаята и видя всички свои приятели, той буквално сияеше от щастие“, казва източникът.

принц Хари ликува

Принц Хари бил изумен, когато срещнал и бившата си любовница, Челси Дейви, сред гостите: „Той не можеше да повярва на очите си. Принцът беше много щастлив и я прегърна силно.

"Меган се доверява на съпруга си, но много от присъстващите на партито се шегуваха, че тя може да проследи Хари чрез GPS и да дойде след него", казва източникът. Той добавя още, че за херцога е важно да прекарва време с хора, които подкрепят решенията му.

принц Хари с Челси

Вътрешният човек отбеляза също, че бившите влюбени гълъбчета са си говорили сладко, като стари приятели, и не е имало и намек за някакъв изблик на чувства. Херцогът на Съсекс общувал с всички гости на купона и си прекарал чудесно.

Принц Хари и Челси Дейви

След като приключи с всички планирани дела и срещи, внукът на кралица Елизабет се върна при жена си и сина си в Канада. Сега известната двойка спазва правилата на карантината и не напуска дома си, освен ако не е абсолютно необходимо. В светлината на последните събития, двойката активно се занимава с образователни дейности в своя Instagram и призовава хората да се придържат към препоръките на Световната здравна организация.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft