 
                
            
	За тортата:
	1/2 чаша меко масло
	1 чаша захар
	1 яйце
	1 ч.л. ванилия
	1 консерва (около 290 гр.) кондензирана доматена супа, неразредена
	2 чаши брашно
	1 ч.л. бакпулвер
	1 ч.л. канела
	1/2 ч.л. индийско орехче
	1/4 ч.л.сол
	За глазурата:
	1 пакет (220 гр.) крема сирене, размекнато
	1/4 чаша размекнато масло
	2 1/2 – 3 чаши фина пудра захар, пресята
	1 ч.л. настъргана лимонова кора
	Загрейте фурната на 180 градуса. Намазнете и набрашнете квадратна форма за кейк с диаметър около 20 см. В купа смесете брашното, бакпулвера, подправките и солта и заделете настрана. В голяма купа или купата на миксера разбийте маслото и захарта, докато станат на въздушен и пухкав крем. Прибавете разбивайки яйцето и ванилията. Изсипете вътре доматената супа и разбивайте, докато се смеси добре с маслената смес. Започнете да сипвате брашнената смес, като бавно разбръквате, докато тестото стане гладко и хомогенно.
	Излейте тестото в подготвената форма и изпечете кейка за около 35 минути, като тествате готовността му с дървена клечица. Оставете го да се охлади във формата за 10-тина минути, след това го извадете и го охладете напълно върху кухненска решетка.
	Междувременно в друга купа разбийте крема сиренето и маслото до гладка смес. Постепенно добавяйте захарта към маслената смес, като разбивате, докато се получи крем. Разбъркайте вътре и лимоновата кора, след това нанесете глазурата върху напълно изстиналия кейк. Ако глазурата ви се стори леко течна, може да я сложите в хладилник, докато стегне.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








