Домашна сангрия
    
    
     
                
            
                20 Юни 2012
            
            
            14333
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Приготвя се минимум ден преди консумацията. Плодовете се нарязват на кубчета. Желателно е да се оставят малко от тях с корите за да се получи тръпчивият вкус на сангрията. Добавя се всичко, без лимонадата, и се оставя в хладилник. Лимонадата добавяме непосредствено преди сервиране.
	Могат да се добавят и други плодове според сезона, но внимавайте само с бананите и ягодите, защото се вкисват бързо. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








