Домашно песто с див чесън
    
    
     
                
            
                16 Май 2013
            
            
            26735
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте всички продукти в блендер, докато се образува гладка паста с ярко зелен цвят. Опитайте на вкус и добавете още малко сол или лимонов вкус, ако е необходимо. Поднесете с макарони или ньоки, намажете на филийка хляб или използвайте като сос или дип към ястия. Може да съхранявате в бурканче в хладилника за около седмица.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








