Дунавска трушия
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            15011
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	зеле - 6 кг 
	моркови - 3 кг 
	чушки - 2 кг капия
	домати - 2 кг зелени 
	кервиз - 1 китка 
	оцет - 750 г 
	захар - 500 г 
	олио - 500 г 
	сол - на вкус 
	черен пипер - на зърна
Нарязаните зеленчуци за Дунавска трушия (без целината и магданоза) поотделно се попарват в горещата марина. Смесват се докато са още топли, прибавя се нарязаната целина, магданоз и черен пипер, и се нареждат плътно в буркани с капачки.
Дунавска трушия се стерилизират се за 5 минути.
След няколко седмици Дунавска трушияе готова за ядене.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                








