Ето го симпатичното семейство на министър Ангелов и малкия му син (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето го симпатичното семейство на министър Ангелов и малкия му син (Снимки):
7424
Източник: pik.bg
Ето го симпатичното семейство на министър Ангелов и малкия му син (Снимки):

След като напусна поста директор на Александровска болница, за да се гмурне в политиката в ролята на здравен министър, медийното внимание към проф.Костадин Ангелов рязко се засили. За него се знае, че е отдаден на работата си, но след натоварените дни у дома го чакат половинката му Илияна и тяхното голямо щастие – синът им Сами .

Бившият директор на Александровска болница рядко говори за семейството си, но негови приближени издават, че е изключително грижовен татко. Миналата есен заедно с любимата му преживели един от най-специалните семейни моменти, а именно кръщенето на техния син.

Малкият Сами встъпил в християнската вяра на церемония в столичния храм „Света София“ през октомври, а за негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали свой близък приятел. Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка, а вероятно татко му се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската професия.

За жената до здравния министър се знае, че е бивша състезателка по художествена гимнастика, която после преминала от другата страна на спорта и станала треньор. Преди дни тя отпразнува своя рожден ден, а Ангелов я поздрави с кратко, но романтично послание: „Честит рожден ден, любов моя“, във фейсбук страницата си. Шампионските успехи и колекцията от медали Илияна постигнала под ръководството на самата Нешка Робева, която пък после я поканила да се присъедини в нейния ансамбъл. В трупата тя срещнала много приятели, а благодарността си към Робева не спира да изказва с мили публикации в социалните мрежи и до днес.

министър Ангелов съпруга

„Толкова много съм дала от себе си, но още повече получавах. Получих най-важните уроци. Научих, че щастието е да раздаваш себе си на хората и да се радваш на тяхното щастие. Изплаках толкова много сълзи..., от щастие, от радост, от страст, от това, че магията ме превземаше и загубвах представа за реалността. Тогава, когато най-много се нуждаех от това. Дълъг беше този път. Срещнах много приятели – чисти и добри. Запознах се с толкова много хора – усмихнати и благодарни. Пазя всички в сърцето си. И всичко това се дължи на един човек – г-жа  Нешка Робева. От нея научих много, почти всичко, за гимнастиката, за танците, за изкуството, за хората, за успеха и най-вече за живота. Благодаря Ви, госпожо! Всичко това ме караше да се чувствам цяла, завършена и достатъчна и в същото време щастлива, усмихната и доволна. Тази магия ме владее и до днес и ще ме владее винаги“, пише Илияна.

Любопитна подробност е, че тя има сестра близначка, с която са като две капки вода. Малкият Сами е слабост и на своята леля Йоана, която също го затрупва с любов. И тя като сестра си е бивша гимнастичка и е била част от трупата на г-жа Робева. С проф.Ангелов са в чудесни отношения и често цялата фамилия гостува на министъра по различни поводи.

кръщене

Кръщенето на Сами в храма "Света София"

министър Ангелов съпруга

Бившата гимнастичка е грижовна майка

Илияна с малкия Сами

Илияна с малкия Сами

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft