Съветите на италианските баби, които ни накараха да се замислим

вход през zajenata.bg
За Жената
Съветите на италианските баби, които ни накараха да се замислим
1898
Съветите на италианските баби, които ни накараха да се замислим

Казват, че Япония е страна на контрастите. Но ние, в Източна Европа, имаме за какво да се изненадаме. Неведнъж съм чувал от чуждестранни приятели колко красиви са нашите жени! Грим, прическа, токчета. Когато ги видите в метрото, изглежда, че отиват на светско събитие . Дори обаче те са далеч от нивото, което италианските баби са достигнали . Ще обясня сега.

Ето какво е това: колкото и младите момичета да правят живо впечатление, по-възрастните жени изглеждат толкова скучни на фона им. И не става въпрос за възрастта, изобщо не. Защо така? Губят ли нашите баба вкуса си с годините? Отговорът на въпроса как да изглежда на сто процента,, знаят дамите от Италия, защото без значение от годините им те впечатляват навсякъде

Как се обличат италианските баби

Честно казано, нямам дори 30, но вече мисля как ще изглеждам на 70. На тази възраст нито кремовете, нито козметолозите няма да помогнат да изглеждаме по-млади. Но едно нещо знам със сигурност: няма да имам лилава боя за премахване на побелелите косми . И гардероб в 50 нюанса на сивото също. Благодаря на баба ми от Италия за ценния съвет!

Ярки цветове за пъстър живот

Да се ​​насладиш на момента е житейското кредо на всеки уважаващ себе си италианец. Разбира се, може да се осъществи строг монохромен стил. Но опитайте се да се обградите с любимите си цветове и веднага ще се почувствате по-щастливи.

При италианските жени по-възрастните по чудо се оказва, че съчетават яркостта и сдържаността. Може би всичко е свързано с правилния тон и единния стил.

Аксесоарите също са важни

Как е при нас? Вървим от магазина с найлонова торбичка, без да мислим как върви с елегантно палто. Но най-евтиният купувач ще реши този проблем за момент.

Италианските баби не гонят най-новите тенденции, но обръщат много внимание на такива важни детайли като очила, обеци или дамска чанта. Може да е „нещо само по себе си“, запомнящо се и ярко. Но в същото време ще допълни идеално образа.

Подстригването, прическата и шапките са еднакво важни

Все още не знам как да комбинирам шапки с връхни дрехи, така че мога да се възхищавам само на изобретателността на неаполитанските модата . Шапките и шаловете са много по-популярни там. Но съвсем не, защото жените искат да скрият побелялата коса. Напротив, те знаят как да подчертаят благоприятно среброто в къдриците.

Седенето с приятели в кафене ще ви помогне да изглеждате най-добре

Просто е: ако през цялото време седите у дома в опъната тениска, чувството ви за вкус неизбежно страда. Нашите жени също обичат градинарството и домакинството, отглеждайки с любов разнообразие от зеленчуци , плодове и билки. И кой ще изглежда важен в този момент?

Ето защо е толкова важно да излезете на кафе с приятелите си.

Не забравяйте социалните си контакти, те могат само да ви обогатят.

Не знам какво ще бъде модерно след тридесет години. Но определено използвам житейски уроци от италиански баби . В края на краищата вкусът е второстепенен въпрос. А любовта към живота и способността да го изпълвате с цветове са качества, които трябва да възпитавате в себе си, като ги умножавате с всеки изминал ден.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft