Ето как горският е открил малкия Мехмед-Детето не говореше, дадох му бонбонче-Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ето как горският е открил малкия Мехмед-Детето не говореше, дадох му бонбонче-Видео
4880
Ето как горският е открил малкия Мехмед-Детето не говореше, дадох му бонбонче-Видео

Спах както когато са се раждали моите деца – като го видяхме, сме щастливи, как да се чувства един човек: насред гора – дете! Това каза пред Нова тв горският стражар Муртаза Клечов, който откри вчера изчезналия предния ден Мехмед от Якоруда. 

 

Драматична развръзка с малкия Мехмед, хвърлил в ужас Якоруда с изчезването си Според близките на детето то е станало жертва на отвличане, но не е установен автомобил, който да го закара до гората на с. Бунцево.

„Гледам детето лежи край пътя, беше бодро, дори му дадох бонбонка, взех да му давам по малко, качих го в Лада Нива и го отведох в село Бунцево, където бяха полицаите“, разказа Муртаза Клечов.

„Детето нищо не говореше, само ме гледаше, казах му „дай да ти направя една снимка за мама“, и то дори се изплези. Заспа в колата преди да го предам на полицията“, продължи горският стражар.

„Беше гора, реката е на 20-30 метра, но там е стръмно много при тази река.

Движило се е босичко по черния път, следичките му се виждаха. Възможно е да стигне дотам само, те си живеят в гора – органите да разследват, да си преценят“, каза още Муртаза Клечов. Мехмед пренощува в Разлог, днес ще бъде върнат на родителите му в Якоруда.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft