Ето как изглежда отвътре ултралуксозния дом на колела на Николина Чакърдъкова за 1 млн лева (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето как изглежда отвътре ултралуксозния дом на колела на Николина Чакърдъкова за 1 млн лева (Снимки):
49641
Източник: pik.bg
Ето как изглежда отвътре ултралуксозния дом на колела на Николина Чакърдъкова за 1 млн лева (Снимки):

Николина Чакърдъкова неслучайно е прима на фолклора у нас - уникалното шоу, което прави за публиката, и неизчерпаемата ѝ енергия печелят сърцата на хората и всенародната любов. А г-жа Чакърдъкова разбира колко е важен екипът ѝ за осъществяване на всеки танцов спектакъл, затова умее да го цени и ухажва по най-добрия начин.

Фолклорната ни легенда използва за турнетата си собствен транспорт - пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен автобус - мегалайнер, досущ като на световна звезда.

И естествено, нейният лик се вижда ясно на гърба на возилото, за да няма съмнение кой пътува вътре.

Николина Чакърдъкова автобус

2-етажният автобус е оборудван с мини кухня, салон за забавление, гардероб, салон за почивка, кино зала и специален офис за певицата. Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло. Най-много обичали да си правят пуканки и да гледат филми на огромните плазми в рейса.

автобусът на Чакърдъкова

В него се пуши, но се влиза само по пантофи. Музикалната звезда показа подвижната си къща покрай участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Гостите на певицата бяха закарани от София до родния й дом Гоце Делчев с луксозния мегалайнер, който събра очите на останалите участници в кулинарното шоу.

автобусът на Чакърдъкова

„Първи в България купихме такъв автобус, само за да ни е комфортно. Той ни е като втори дом, там ни минава живота. На първия етаж е разположена кухнята, гардеробната и кътът за пиене на кафе. На втория е зоната за релакс. Всяко едно кресло се разтяга и се превръща в спалня. Така всеки има възможност за една пълноценна почивка”, обяснява изпълнителката на „Сватба е”.

луксозен автобус

Тя самата има собствен кът, в който релаксира. „Наричам стаята помещение за похвали и оплаквания. Тук си говорим на свякакви теми – и лични, и служебни”, уточнява Чакардъкова. Николина направила луксозната си придобивка за около 1 млн. лв. преди 3 години. В Европа имало само още един такъв и в него се возел певецът Брайън Адамс, когато пътувал по интернационални турнета.

Николина Чакърдъкова луксозен автобус

Народната певица предпочела да инвестира в мегалайнера, отколкото при всяко участие в страната или в чужбина екипът й да търси хотел за нощувка. След концерт трупата се натоварвала на дългия автобус и тръгвала на път към вкъщи. Уникалното возило се обслужвало от трима шофьори, но освен водачи те са и част от танцовия ансамбъл на Чакардъкова.

Дай твоята оценка:
2 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft