Ето кои са най- скъпите плажове на нашето Черноморие

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ето кои са най- скъпите плажове на нашето Черноморие
2838
Ето кои са най- скъпите плажове на нашето Черноморие

Ето как вървят цените по плажовете на нашето Черноморие.

Най-скъп у нас излиза плажът на къмпинг “Градина”, втора част. Там за чадър плащаме 8 лв., а за шезлонг - още 6 лв.

Това показва списък с цените на плажните принадлежности, публикуван на сайта на Министерство на туризма, пише "Труд".

За да достигнат до информацията, налична само на български език, туристите трябва доста да поровят, защото файлът е прикачен към една от новините на страницата и не се открива лесно. В същото време интерактивната карта на сайта, която трябва да е в помощ на туриста, не показва актуалните цени, а такива от предходни сезони.

 

За сметка на това я има и на английски език. Най-скъпо е на част от ивицата на къмпинг Градина. Като на същата в съседство, както и на съседния плаж на същия къмпинг цените са по 3 лв. за чадър и за шезлонг. Сред по-скъпите ивици са двата плажа на “Топола” край Каварна, на които чадърите са по 7,50 лв., а шезлонгите по 5 лв.

 

На “Стамопуло-перла” край Приморско чадърът е 6 лв., а шезлонгът - 7,50 лв. Само 25 от общо 109 ивици са безплатни. На две от тях въобще няма чадъри и шезлонги - на “Рибарски” и на “Минерален басейн-юг” във Варна.

 

На 23 плажа чадърите и шезлонгите са безплатни, като те са предимно на южното Черноморие. Това са “Шкорпиловци-юг”, “Обзор-юг”, “Козлуга”, “Бургас-север”, “Бургас-централен”, “Росенец-север”, “Каваци-север”, “Каваци-юг”, “Дюни-юг”, “Приморско-централен”, “Къмпинг Нестинарка”, “Елените-2”, “Делфин”, “Ахелой”, “Атанасовска коса-част1”, “Дюни”, ММЦ-Приморско, “Къмпинг-юг”, “Мечата дупка”, “Лозенец”, “Попски плаж-север”, “Царево-централен” и “Къмпинг Делфин”.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft