Ето кой сериал ще се излъчва на мястото на Вътрешен човек

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Ето кой сериал ще се излъчва на мястото на Вътрешен човек
9841
Ето кой сериал ще се излъчва на мястото на Вътрешен човек

От 11-и февруари (вторник), bTV започва да излъчва италианския минисериал от 2019 г. "Името на Розата" (Il Nome della Rosa, The Name of the Rose).

9-серийната поредица ще се ротира всяка делнична вечер от 21:30 до 22:30 часа.

Историята на "Името на Розата": 
Какво може да наруши спокойствието в един манастир, разположен на най-високата точка в планината? Кой може да желае смъртта на редица светци, отдали живота си в името Господне? Зрителите на bTV могат да се потопят в атмосферата на далечния XIV век с новия сериал "Името на Розата" от 11-и февруари. Вълнуващата история е създадена по световноизвестния едноименен роман на италианския писател Умберто Еко. Сюжетът се развива през далечната 1325 година, времето, в което основите и авторитетът на християнската църква са разклатени.

Видният францискански монах Уилям (Джон Туртуро) и неговият ученик Адсон (Деймън Хардунг), заминават за планинския Бенедектински манастир в Северна Италия, за да вземат участие във важна богословска среща.

Когато пристигат в абатството, намират общността силно притеснена от настъпилата мистериозна смърт на един от младите светци. Известен със своето аналитично мислене и детективски умения, Уилям се заема със задачата да разнищи необичайната смърт. Първоначалната версия за самоубийство се отхвърля, когато броят на смъртните случаи се увеличава.

Когато страхът все по-силно обзема окървавения манастир, църковното настоятелство изпраща там и Бернандо (Рупърт Евърет), съперник на францисканския монах от миналото. Така залогът става още по-голям, а Уилям и Адсон са готови на всичко, за да открият истината. Ще успеят ли видният монах и неговият помощник да разнищят заплетената история, какви тайни ще излязат наяве и кой ще се окаже виновен за убийствата в планинския Бенедиктински манастир? Гледайте в "Името на Розата" от 11-и февруари (вторник), всеки делник от 21:30 часа по bTV!
 

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft