Ето къде се изгуби Виолета Сечкова и какво се случва днес с нея

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето къде се изгуби Виолета Сечкова и какво се случва днес с нея
2754
Източник: 24chasa.bg
Ето къде се изгуби Виолета Сечкова и какво се случва днес с нея

Три неща направиха Виолета Сечкова популярна преди години - тя беше телевизионна водеща, а по правило тази професия няма как да не те прослави. Прочу се и след като успя да покани кмета на София - по онова време Бойко Борисов, да ѝ гостува в жълто предаване.

И преди, и след това премиерът не е давал подобни интервюта. А междувременно тя става и жената до Александър Сталийски - приятел на Борисов, с когото са заедно и до днес, и му ражда три деца.

Славата на тв звездите обаче е сред най-печалните, защото

слязат ли от

екрана, бързо

биват забравени

Така се случва и със Сечкова, за която от години почти не се говори.

Допреди две седмици, когато тя стана почетният консул на Република Корея (Южна Корея) в Пловдив. Впрочем новината, колкото и да е четена в сайтовете, беше на път да отшуми сред морето от информация, ако не се намеси лидерът на “Да, България!” Христо Иванов, който едва ли не превърна Сечкова в политически фактор. Във фейсбук той сериозно намекна, че назначението ѝ е свързано със скандала със снимките от спалнята на Борисов.

34-годишната почетна консулка реагира веднага и попита Христо Иванов достоен ли е и дали постъпва почтено. Направи го в открито писмо, но не адресирано до него, като го озаглави: “Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на “Да, България!”.

За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка.

Председателят на “Да, България!” си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Така започва писмото, с което Сечкова пита Йорданка Иванова това ли са моралните ценности, в които възпитават децата си. Пита и още нещо - как като майка да обясни на своите деца, че клеветите за нея са жалка политическа игра.

Кореспонденцията е заради намеци коя е Мата Хари, снимала в дома на Борисов. Няма съмнение, че скандалът е прелюбопитен, още повече че в него по твърдения на Бойко Борисов жена е инсценирала и снимала в негово отсъствие нарочно поставени златни кюлчета и пачки с евро в нощните шкафчета на държавната вила в “Бояна”, в която живее премиерът. Иванов не споменава имена, но обяснява, че почетното консулство е “осигуряване на мълчанието и поне някаква недосегаемост” на дамата, снимала в премиерската вила.

Ето така името на Виолета Сечкова, която днес е основен представител на корейския гигант “Самсунг” за България, отново е в джаза. Точно

тази позиция

може би обяснява

почетното

консулство,

което вече заема. Иначе постът не носи почти никакви привилегии - дипломатически номер за автомобила, който пази от проверки на Пътна полиция, и възможност да се внасят стоки без ДДС и мита, ако са свързани с консулската дейност. В България има над 60 почетни консули, като почти всеки по-голям бизнесмен представлява някоя държава.

Същевременно мнозина по-запознати с въпросния скандал отдавна твърдят, че е ясно коя е жената със снимките, но тя не била Сечкова.

От друга страна, фактът, че Сечкова познава Борисов покрай мъжа си, никога не е бил тайна. Именно така и успява да го покани навръх Великден през 2008 г. в предаването “Градски легенди”, което води по TV2 (по-късно телевизията става част от СМЕ - собственика на Би Ти Ви, и е наречена PRO.BG, а след време е закрита).

В шоуто тогавашният кмет на София ѝ обяснява, че

иска да я омъжи

за негов партньор

на карти

и ѝ намеква, че през май има свободни дати и е време тя да мине под венчилото.

Сватба не вдигат, но година по-късно - през 2009-а, Сечкова ражда Александър Сталийски четвърти. Баща му, който носи същото име, е син на известния адвокат Александър Сталийски, бил министър на отбраната в правителството на Филип Димитров. Така се казва и дядо му, също юрист, депутат в 21-ото НС, а после министър на правосъдието в правителството на Иван Багрянов.

Именно той е и приятелят, с когото Борисов играе карти.

Виолета даже не си спомня кога за първи път се запознава с Александър Сталийски. Отдавна. Години наред са приятели, а любовта помежду им сякаш идва изведнъж. “Нямаме брак. Чувстваме се прекрасно, за да променяме каквото и да било”, казва тя преди време пред “24 часа”.

Такова е усещането ѝ и когато забременява. “Много исках дете. Макар че винаги съм знаела, че когато се роди, няма да се превърна в домакиня и ще продължа да работя”, обяснява тя. Въпреки това семейството ѝ остава на първо място. “Ако не можех да съчетавам нещата, щях да избера сина си.”

Очевидно се справя с различните задачи, след като семейството ѝ се разраства, а през март 2020 г. тя става собственик на компанията “Синепойнт” ЕООД, която е официален ритейлър на южнокорейската фирма “Самсунг” у нас.

Началото

Тя е 16-годишна, учи в английската гимназия и се явява на кастинг за асистентка в тв предаването “Сблъсък”. “Озовах се сред топманекенки с изкуствени гърди, които също се явяваха за мястото. А на мен гърдите още не ми бяха пораснали. Всички бяха толкова красиви, че започнах да се чудя какво правя там.”

На финала на кастинга остават 4 момичета, сред които и Виолета. Журито решава, че оттук нататък за девойките ще гласуват зрителите. “Самочувствието ми днес е двойно по-голямо, но тогава онези 3 момичета бяха изключително красиви и много се съмнявах, че зрителите ще посочат мен.”

Да, но я избират. И тя тръгва всяка неделя рано сутрин на работа - по бански излиза на ринга на “Сблъсък”, за да обяви следващия рунд. “Толкова ми харесваше и предаването, и работата, че никога не ми е било трудно да ставам рано. В 7 ч трябваше да съм в телевизията.”

Междувременно започва да работи за международния медиен фестивал в Албена при организатора му Георги Кузмов. И не щеш ли, започва да се чувства неудобно от тв заниманията си. “Пристигаха известни медийни лица от чужбина и Кузмов винаги казваше, че работя в телевизията. А аз трябваше да им

обяснявам, че се

разхождам по бански

в неделя сутрин

на екрана”

Днес ситуацията ѝ изглежда забавна.

Тогава обаче е повод да се премести в Джи Ти Ви, където е поканена да води предаването “Шоубъз”. Малко по-късно вече е убедена, че може да прави нещо и сама, защото в главата ѝ е концепцията за “Градски легенди” - светското токшоу на ТВ2. То спира с първото майчинство на Сечкова.

Тогава продуценти заедно с нея стават Иван и Андрей - първите ѝ работодатели, защото имат екип, който да направи предаването.

Когато разбира, че е бременна, вече се е срещнала с Емил Кошлуков - днешния генерален директор на БНТ, и са решили, че ще правят продуцентска компания - No Frame Media. “Той не спря да работи, докато бях в майчинство, и непрекъснато ме ръчкаше нещо да правим.” Така, когато се връща на работа, предаванията ѝ вече вървят по ТВ 7 - “Споделено с Камелия”, “5400”, “Какво ви забърква Лео”, “Факторът Кошлуков” и др.

“Не ти липсва

самочувствие,

моето момиче”,

казва баща ѝ, когато я гледа по Би Ти Ви да разказва за новото си предаване “В джаза събота вечер”. “Аз ѝ го създадох”, допълва майка ѝ, бивша медицинска сестра. По онова време баща ѝ, който е имал кафене и дребен бизнес, работи в продуцентската къща на дъщеря си и се занимава с кетъринга. Брат ѝ Стефан Сечков, който е по-малък от Виолета, също е във фирмата и е изпълнителен продуцент на някои от предаванията.

А новото токшоу на Би Ти Ви е идея на Сечкова и Кошлуков, осъществена отново от продуцентската им компания. Виолета започва да го води през 2010 г., но то просъществува само една година.

Концепцията е амбициозна - големите звезди разказват нещо ново за себе си. “Ще научим известните да забавляват хората”, обяснява тогава тв продуцентката. Политици почти не влизат в шоуто, защото “те си имат своята роля и работа и достатъчно предавания, които ги отразяват”, казва Сечкова. Името на шоуто - освен метафорично, обосновава и музиката в него - звучи чист джаз, изпълняван от “Мишо Йосифов секстет”.

Докато работят заедно,

Кошлуков става и

кръстник на Сечкова

“Той е мой много добър приятел, разбра, че не съм кръстена, и заяви, че това не може да остане така. Година по-късно ме кръсти. Реших, че най-после съм намерила своя духовен баща, който да ме води в живота и да ме въведе в православието. Самото кръщение беше в храм “Свети Панталеймон” в Бояна”, разказва тв водещата.

С фалита на КТБ обаче, която издържа ТВ7, приключват и продуцентските занимания на Сечкова. Тя се оказва сред най-големите вложители в банката с 10 млн. лв. и 1,6 млн. евро, които успява да спаси с цесии.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft