Жанета Осипова се разрида в ефир: "Христо Сираков беше велик човек"! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Жанета Осипова се разрида в ефир: "Христо Сираков беше велик човек"! (Снимки):
7105
Източник: pik.bg
Жанета Осипова се разрида в ефир: "Христо Сираков беше велик човек"! (Снимки):

Сред десетките красиви жени в живота на бохема Христо Сираков , който ни напусна на 22 септември след тежък инсулт, бе и плеймейтката Жанета Осипова . Тя бе една от малкото му приятелки, която го изпрати по вечния му път на поклонението миналата седмица.

В скорошно интервю пред бТВ Осипова през сълзи говори за начина, по който Христо е променил не само нейния, но и животите на останалите жени, които са имали честта да го познават:

„Христо Сираков е човек, който променяше животите на хората – не скри емоциите си Осипова. - До чийто и живот да се е докоснал, го е променил за винаги, той беше велик човек. Научи ме на самоирония”. Тя говори и за преживяното в риалитито „Фермата”. Осипова каза, че не е играла роля, а е била себе си. Плеймейтката обясни, че се опитва да потисне егото си:

Жанета Осипова плаче

„Стремя се да се променя към по-добро - каза тя. - Аз съм много скромен човек, сигурно ме смятат за егоцентричка и не чакам специално отношение към себе си. „Плеймейт" е етикет, който веднъж като се лепне, няма сваляне, но не съжалявам за нищо, искам да покажа, че една "Мис Плеймейт" не е само външният вид. Аз много държа на външния си вид, преодолях това да залагам само на опаковката във "Фермата", а искам да се занимавам с бизнес, със сигурност искам да се развивам и променям”. 

Жанета Осипова Фермата

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft