Желиран прасковен мус
    
    
    
                
            
                23 Август 2013
            
            
            6761
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Залейте измитите и почистените от костилките праскови с 1 1/2 ч.ч. вода и ги сложете да се варят, докато омекнат. След това ги претрийте и добавете 250 г захар, коняка и разтопения желатин. Разбийте получената смес и я оставете да се охлади. След като изстине, добавете лъжица по лъжица разбитите на сняг с останалата захар белтъци. Изсипете десерта в чаши или една по-голяма форма и го приберете на студено, за да се желира. Поднесете с розички от разбита сметана.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








