Жената на Борис Дали си взе децата и избяга - ето къде (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Жената на Борис Дали си взе децата и избяга - ето къде (Снимки):
76201
Източник: pik.bg
Жената на Борис Дали си взе децата и избяга - ето къде (Снимки):

Вече писахме в "За жената", че идолът на хиляди жени, Борис Дали , се раздели със съпругата си. Но ето, че първоначалната информация за раздялата им, която бе тиражирана в медиите, се оказа не пълната истина.

Все още законната съпруга на Борис Дали, Лили Станчева , е избягала заедно със синовете си. Чаровната брюнетка, която бе зад гърба на чалга певеца 20 години, най-накрая вдигна ръце от разкрепостения му начин на живот и предприе сериозна крачка да продължи напред като свободна жена.

Противно на клюките, че Лили е изгонила изпълнителя на "Пиян" от семейната им къща в Бобвдол, истината се оказа напълно противоположна.

Борис Дали съпруга

Колаж: ПИК

Станчева си e събрала багажа - и своя, и този на синовете си, и в момента огромната си къща Борис Дали обитава сам, съобщава ПИК TV.

Лили и децата са се изнесли на квартира, издават всичко знаещи бобовдолчани. Дори и след развода им, на Лили и Борис ще им се налага да се засичат очи в очи из градчето, тъй като брюнетката нямала намерение да напуска Бобовдол и да търси щастието си в столицата например, най-вече за да не причини дискомфорт на децата си със смяната на училищата и начина на живот.

Новината за раздялата на Борис Дали и Лили шокира светските среди, тъй като бракът на изпълнителя на "Пайнер" бе считан за един от най-здравите в бранша. Инициатор на раздялата, както стана ясно, била самата Лили. "Много са причините за раздялата ни. Не мога да вляза в калъпа, в който се опитват да ме сложат. Не се вписвам в неговия начин на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семеен уют. Славата и блясъкът покрай Борис не ме промениха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди", коментира Станчева пред онлайн изданието на в-к "Актуален глас."

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft